Margrethelund set fra vejen

Om aktiviteterne

På Margrethelund bestræber vi os på, at vores beboere har mulighed for at leve et aktivt liv og deltage i de aktiviteter og arrangementer, der finder sted rundt i huset. På Margrethelund er det beboerne selv, der er med til at bestemme, hvad der skal ske.

På Margrethelund lægger vi vægt på at du bruger dine færdigheder i dagligdagens aktiviteter. Dvs. at du i den udstrækning du magter det deltager i de gøremål dagliglivet byder omkring din egen person, samt praktiske gøremål så som anretning og oprydning ved måltider og i egen bolig.

Vi holder mange forskellige hyggestunder, og har samtidig fastlagt en del fælles aktiviteter for beboerne, hvor hver enkelt har mulighed for at tilmelde sig.

Af faste aktiviteter har vi blandt andet herre hygge, dame komsammen, bagning, højt læsning, stolegymnastik, gudstjenester samt frikadelleaftener som er en hverdagsaften ca. hver anden måned for beboere og pårørende.

Du kan finde opslag på opslagstavlen om hvad der foregår og efter eget ønske, deltage i det du har lyst til.

Margrethelunds hovedindgang

Aktivitetskalender

På Margrethelund laver vi forskellige aktiviteter indendørs og i vores have.
Vores aktivitetsmedarbejder er desuden opsøgende hos beboerne med henblik på hvilke aktiviteter man ønsker.

Vi udnytter vores dejlige have!
Vi har holdt lidt koncerter i haven hvor vi har sunget sammen. Vi laver også gymnastik i salen eller i haven, og vi går mange ture i det gode vejr. Derudover har vi også mulighed for at låne en bus hvor vi kan tage på tur med borgerne. Vi spiser i haven, passer haven, planter ud og vander - og så nyder vi, at alt er ved at komme flot op derude.

Du finder aktivitetskalenderen her:

Margrethelunds have

Besøg

Plejecentret er nu åbent for indendørs og udendørs besøg.

 

  • Besøg foregår udendørs eller i beboernes bolig.
  • Besøgende skal spritte hænder ved ankomst og bære mundbind eller visir, når plejecentrets fællesarealer passeres.
  • Vi anbefaler kviktest inden besøg og højst to besøgende ad gangen.