Hovedmåltiderne består af morgenmad, frokost, middagsmad samt mellemmåltider, inklusiv drikkevarer – dog ikke vin, spiritus og kapselvarer.

Breelteparkens køkken leverer den varme mad, der serveres om aftenen.

Menuplanen udkommer månedsvis og hænger på opslagstavlen og udleveres efter ønske til alle beboere.

Menuplan december 2020

 

 

 

 

Ti.

   1.

 

Frikadeller      kalv/svin

Sky sauce

Kartofler, surt

 

Abrikoser m/ creme

On.

  2.

 

Sejfile m/ost

Rejesauce

Kart, herregårdsgrønt

 

Valnøddetærte

To.

  3.

 

Biksemad

Bearnaise

Rødbeder

 

Æblegrød m/fløde

Fr.

  4.

 

Kylling i asparges

 

Kartofler, gulerødder

 

Kartofel /porresuppe

Lø.

  5.

 

Enebærgryde         svin

Grøntsager

Kartoffelmos

 

Alliancegrød m/fløde

Sø.

  6.

 

Bøf stroganoff     okse

 

Kartoffelmos, surt, grønt

 

Appelsinfromage

Ma.

  7.

 

Millionbøf

 

Kartoffelmos, grøntsager

 

Skovbær grød m/fløde

Ti.

  8.

 

Stegt jule medister

Brun sauce

Kartofler, rødkål

 

Ferskner m/makron creme

On.

  9.

 

Fiskefilet m/fyld

Fl. stv. spinat

Kartofler, grønt

 

Ananas med makronskum

To.

10.

 

Kogt kalv       

Asparges sauce

Kartofler, broccoli

 

Kirsebær fromage

Fr.

11.

 

Farsbrød som vildt

Rødvin sauce

St. kartofler, grønsager

 

Ærtesuppe

Lø.

12.

 

Kødboller i karry

 

Ris mix, romanesco

 

Æbleskiver med marmelade

Sø.

13.

 

Stegt krydder nakke

Portvin sauce

Kartofler, bønner m/bacon

 

Baileys fromage

Ma.

14.

 

Stegt ising m/persille

Persillesauce

Kartofler, gulerødder

 

Risengrød m/kanelsukker

Ti.

15.

 

Kyllingefile

Karry/kokos

Mix ris, thai grønt

 

Gåsebryst

On.

16.

 

Karbonade      kalv/svin

Skysauce

Kartofler, rosenkål

 

Oksekød suppe m/ boller

To. 

17.     

 

Hakkebøf m/bl. løg

Pandesauce

Stegte katofl. Gril grønt

 

Kræmmerhus m/hindbærskum

 

Fr.

18.

 

Stegt rødvins nakke

Rødvinssauce

Rösti, grøntsager

 

Tun pate m/brød

Lø.

19.

 

Dampet fiskefilet

Hollandaisesauce

Kartofler, bønner

 

Solbærgrød m/fløde

Sø.

20.

 

Stegt juleskinke  

Brun sauce

Kartoffelmos, grønt

 

Fløderand m/frugtsauce

Ma.

21.

 

Stegt kalvesteg

Kryd. sauce

Kartofler, franske bønner

 

Aspargessuppe

Ti.    

22.

 

Mørbradgryde

Grøntsager

Kartoffelmos, surt

 

Frugtgrød m/fløde

On.

23.

 

Stegt ribbensteg

Brun sauce

Kartofler, grønsager

 

Chokolade muffins

To.

24.

 

And m/æbler og svesker

Andesauce

Hvide, brunede

kart, rødkål, gele

 

Ris á lá mande m/

Kirsebærsauce

Fr.

25.

 

Ovnbagt glaseret skinke m/ appelsin

Orange sauce

Kartofler, grønt

 

Roulade m/fragilitet, mokka

Lø.

26.

 

Culotte, Texas mari.

Whiskysauce

Kartofler, bønner

 

Jordbær trifli m/makron

Sø.

27.

 

Kalkun schnitzel

Sauce

Kartofler, grønsager

 

Chokoladebudding m/ skum

Ma.

28. 

 

Kogt oksebryst

Peberrod sauce

Kroketter, grill. grønt

 

Rødgrød m/fløde

Ti.

29.

 

Lasagne

 

Blomkåls råkost

 

Gulerodskage

On.

30.

 

Barbecue revelsben 

Barbecuesauce

Kartofler, ærter

 

Hummersuppe/creme fraiche

To.

31

 

Hvidvinsdamp laks

Hvidvin sauce

Kartofler, broccoli

 

Kransekage

Menuplan januar 2021

Dato

 Nr.

Hovedret

 

 Nr.

Biret

Fr.

  1.

 

Husarsteg  i           svin

Kryddersauce

Kartofler, ærter/bacon

 

Frugtgrød m/fløde

Lø.

  2.

 

Wienerkarbonade  svin

Stv. Ært/gulerod

Kartofler, peberrod top

 

Kage

Sø.

  3.

 

Eksotisk oksegryde

Pasta

Ristede grønsag

 

Chokolademousse

Ma.

  4.

 

Biksemad           kylling

Bearnaise

Rødbeder

 

Henkogt frugt / flødeskum

Ti.

  5.

 

Stegt medisterpølse

Brun sauce

Kart, rødkål

 

Hyldebærsuppe m/kam.junker

On.

  6.

 

Fiskefrikadeller

Kryd. tomatsauce

Kartofler, broccoli

 

Legeret jordskokke suppe

To.

  7.

 

Kylling  Masala

 

Mix ris, gulerod/timian

 

Æblegrød m/fløde

Fr.

  8.

 

Kogt spidsbryst i

Sur/sød sauce

Kart. mos/ duetgrønt

 

Oksekød suppe m/boller

Lø.

  9.

 

Dampet kam i          

svampesauce

Kartofler, grønsag

 

Jordbærgrød m/fløde

Sø.

10.

 

Kalvegryde m/pølser

 

Mos, bønner

 

Mango/appelsin fromage

Ma.

11.

 

Gratin m/grønsager

Smør

Salat

 

Fløde legeret aspargessuppe

Ti.

12.

 

Kylling i 

Karrysauce

Ris, romanesco

 

Hindbærgrød m/fløde

On.

13.

 

Revelsben              svin

Brun sauce

Kartofler, grønt

 

Laksepate m/brød

To.

14.

 

For. skildpadde    

 

Æg, flutes

 

Mannagrød m/ kanelsukker

Fr.

15.

 

Mørk sej m/bacon

Rejesauce

Kart, romanobønne

 

Kræmmerhuse m/skum

Lø.

16.

 

Ribbensteg              

Skysauce

Kartofler, rødkål

 

Gul alliancegrød m/fløde

Sø.    

17.

 

Marineret nakke  i

Rødvinssauce

Rösti, glas. perleløg

 

Bondepige med slør

Ma.

18.

 

Farserede porre     svin

Brun sauce

Kartofler, grønt

 

Solbærgrød m/fløde

Ti.

19.

 

Schnitzel             kalkun

Paprika sauce

Stegt kartofel, ærter

 

Frugter med creme

On.

20.

 

Sprængt nakke i     svin

Sherry sauce

Kroketter, majs/peb. frugt

 

Tarteletter m/kylling/asparges

To.

21.

 

Kylling i sur/sød sauce

Bambus/ananas

Kart. mos, broccoli

 

Rombudding m/saftsauce

Fr.

22.

 

Sej gratineret/citrus 

Sharon sauce

Kartofler, slikærter

 

Fuglerede m/ fersken, skum

Lø.

23.

 

Kødboller i       kalv/svin

Karry sauce

Løse ris, salatgrønsag

 

Blåbærsuppe m/kam.junker

Søn

24.

 

Forl. Vildsvinekam i

Vildtsauce

Kartofler, grønsager

 

Trifli med frugter

Ma.

25.

 

Krebinet           kalv/svin

Skysauce

Kart, klostergrønt

 

Kalvekødssuppe m/boller

Ti.

26.

 

Pasta Carbonara

 

Tomat salat

 

Blommegrød m/fløde

On.

27.

 

Dampet fiskefilet

Rejesauce

Kartofler, grønsag

 

Fløderand m/sauce

To.

28.

 

Bøf Stroganoff

 

Kart. mos, grønt

 

Roulade m/ flødeskum

Fr.

29.

 

Fars med peber      svin

Krydder sauce

Kartofler, pesto tomat

 

Sveskegrød m/fløde

Lø.

30.

 

Hakkebøf i

Flødesauce m/løg

Stegt kartofel, rosenkål

 

Leg. kartoffelsuppe m/bacon

Sø.

31.

 

Kotelet i                 svin

Rødvinssauce

Kartofler, salat

 

Ymerfromage m/ saftsovs