Hovedmåltiderne består af morgenmad, frokost, middagsmad samt mellemmåltider, inklusiv drikkevarer – dog ikke vin, spiritus og kapselvarer.
Breelteparkens køkken leverer den varme mad, der serveres om aftenen.
Menuplanen udkommer månedsvis og hænger på opslagstavlen og udleveres efter ønske til alle beboere.
Menuplan december 2020
|
|
|
|
||||||||
Ti. |
1. |
|
Frikadeller kalv/svin |
Sky sauce |
Kartofler, surt |
|
Abrikoser m/ creme |
||||
On. |
2. |
|
Sejfile m/ost |
Rejesauce |
Kart, herregårdsgrønt |
|
Valnøddetærte |
||||
To. |
3. |
|
Biksemad |
Bearnaise |
Rødbeder |
|
Æblegrød m/fløde |
||||
Fr. |
4. |
|
Kylling i asparges |
|
Kartofler, gulerødder |
|
Kartofel /porresuppe |
||||
Lø. |
5. |
|
Enebærgryde svin |
Grøntsager |
Kartoffelmos |
|
Alliancegrød m/fløde |
||||
Sø. |
6. |
|
Bøf stroganoff okse |
|
Kartoffelmos, surt, grønt |
|
Appelsinfromage |
||||
Ma. |
7. |
|
Millionbøf |
|
Kartoffelmos, grøntsager |
|
Skovbær grød m/fløde |
||||
Ti. |
8. |
|
Stegt jule medister |
Brun sauce |
Kartofler, rødkål |
|
Ferskner m/makron creme |
||||
On. |
9. |
|
Fiskefilet m/fyld |
Fl. stv. spinat |
Kartofler, grønt |
|
Ananas med makronskum |
||||
To. |
10. |
|
Kogt kalv |
Asparges sauce |
Kartofler, broccoli |
|
Kirsebær fromage |
||||
Fr. |
11. |
|
Farsbrød som vildt |
Rødvin sauce |
St. kartofler, grønsager |
|
Ærtesuppe |
||||
Lø. |
12. |
|
Kødboller i karry |
|
Ris mix, romanesco |
|
Æbleskiver med marmelade |
||||
Sø. |
13. |
|
Stegt krydder nakke |
Portvin sauce |
Kartofler, bønner m/bacon |
|
Baileys fromage |
||||
Ma. |
14. |
|
Stegt ising m/persille |
Persillesauce |
Kartofler, gulerødder |
|
Risengrød m/kanelsukker |
||||
Ti. |
15. |
|
Kyllingefile |
Karry/kokos |
Mix ris, thai grønt |
|
Gåsebryst |
||||
On. |
16. |
|
Karbonade kalv/svin |
Skysauce |
Kartofler, rosenkål |
|
Oksekød suppe m/ boller |
||||
To. |
17. |
|
Hakkebøf m/bl. løg |
Pandesauce |
Stegte katofl. Gril grønt |
|
Kræmmerhus m/hindbærskum |
|
|||
Fr. |
18. |
|
Stegt rødvins nakke |
Rødvinssauce |
Rösti, grøntsager |
|
Tun pate m/brød |
||||
Lø. |
19. |
|
Dampet fiskefilet |
Hollandaisesauce |
Kartofler, bønner |
|
Solbærgrød m/fløde |
||||
Sø. |
20. |
|
Stegt juleskinke |
Brun sauce |
Kartoffelmos, grønt |
|
Fløderand m/frugtsauce |
||||
Ma. |
21. |
|
Stegt kalvesteg |
Kryd. sauce |
Kartofler, franske bønner |
|
Aspargessuppe |
||||
Ti. |
22. |
|
Mørbradgryde |
Grøntsager |
Kartoffelmos, surt |
|
Frugtgrød m/fløde |
||||
On. |
23. |
|
Stegt ribbensteg |
Brun sauce |
Kartofler, grønsager |
|
Chokolade muffins |
||||
To. |
24. |
|
And m/æbler og svesker |
Andesauce |
Hvide, brunede kart, rødkål, gele |
|
Ris á lá mande m/ Kirsebærsauce |
||||
Fr. |
25. |
|
Ovnbagt glaseret skinke m/ appelsin |
Orange sauce |
Kartofler, grønt |
|
Roulade m/fragilitet, mokka |
||||
Lø. |
26. |
|
Culotte, Texas mari. |
Whiskysauce |
Kartofler, bønner |
|
Jordbær trifli m/makron |
||||
Sø. |
27. |
|
Kalkun schnitzel |
Sauce |
Kartofler, grønsager |
|
Chokoladebudding m/ skum |
||||
Ma. |
28. |
|
Kogt oksebryst |
Peberrod sauce |
Kroketter, grill. grønt |
|
Rødgrød m/fløde |
||||
Ti. |
29. |
|
Lasagne |
|
Blomkåls råkost |
|
Gulerodskage |
||||
On. |
30. |
|
Barbecue revelsben |
Barbecuesauce |
Kartofler, ærter |
|
Hummersuppe/creme fraiche |
||||
To. |
31 |
|
Hvidvinsdamp laks |
Hvidvin sauce |
Kartofler, broccoli |
|
Kransekage |
Menuplan januar 2021
Dato |
Nr. |
Hovedret |
|
Nr. |
Biret |
||||||
Fr. |
1. |
|
Husarsteg i svin |
Kryddersauce |
Kartofler, ærter/bacon |
|
Frugtgrød m/fløde |
||||
Lø. |
2. |
|
Wienerkarbonade svin |
Stv. Ært/gulerod |
Kartofler, peberrod top |
|
Kage |
||||
Sø. |
3. |
|
Eksotisk oksegryde |
Pasta |
Ristede grønsag |
|
Chokolademousse |
||||
Ma. |
4. |
|
Biksemad kylling |
Bearnaise |
Rødbeder |
|
Henkogt frugt / flødeskum |
||||
Ti. |
5. |
|
Stegt medisterpølse |
Brun sauce |
Kart, rødkål |
|
Hyldebærsuppe m/kam.junker |
||||
On. |
6. |
|
Fiskefrikadeller |
Kryd. tomatsauce |
Kartofler, broccoli |
|
Legeret jordskokke suppe |
||||
To. |
7. |
|
Kylling Masala |
|
Mix ris, gulerod/timian |
|
Æblegrød m/fløde |
||||
Fr. |
8. |
|
Kogt spidsbryst i |
Sur/sød sauce |
Kart. mos/ duetgrønt |
|
Oksekød suppe m/boller |
||||
Lø. |
9. |
|
Dampet kam i |
svampesauce |
Kartofler, grønsag |
|
Jordbærgrød m/fløde |
||||
Sø. |
10. |
|
Kalvegryde m/pølser |
|
Mos, bønner |
|
Mango/appelsin fromage |
||||
Ma. |
11. |
|
Gratin m/grønsager |
Smør |
Salat |
|
Fløde legeret aspargessuppe |
||||
Ti. |
12. |
|
Kylling i |
Karrysauce |
Ris, romanesco |
|
Hindbærgrød m/fløde |
||||
On. |
13. |
|
Revelsben svin |
Brun sauce |
Kartofler, grønt |
|
Laksepate m/brød |
||||
To. |
14. |
|
For. skildpadde |
|
Æg, flutes |
|
Mannagrød m/ kanelsukker |
||||
Fr. |
15. |
|
Mørk sej m/bacon |
Rejesauce |
Kart, romanobønne |
|
Kræmmerhuse m/skum |
||||
Lø. |
16. |
|
Ribbensteg |
Skysauce |
Kartofler, rødkål |
|
Gul alliancegrød m/fløde |
||||
Sø. |
17. |
|
Marineret nakke i |
Rødvinssauce |
Rösti, glas. perleløg |
|
Bondepige med slør |
||||
Ma. |
18. |
|
Farserede porre svin |
Brun sauce |
Kartofler, grønt |
|
Solbærgrød m/fløde |
||||
Ti. |
19. |
|
Schnitzel kalkun |
Paprika sauce |
Stegt kartofel, ærter |
|
Frugter med creme |
||||
On. |
20. |
|
Sprængt nakke i svin |
Sherry sauce |
Kroketter, majs/peb. frugt |
|
Tarteletter m/kylling/asparges |
||||
To. |
21. |
|
Kylling i sur/sød sauce |
Bambus/ananas |
Kart. mos, broccoli |
|
Rombudding m/saftsauce |
||||
Fr. |
22. |
|
Sej gratineret/citrus |
Sharon sauce |
Kartofler, slikærter |
|
Fuglerede m/ fersken, skum |
||||
Lø. |
23. |
|
Kødboller i kalv/svin |
Karry sauce |
Løse ris, salatgrønsag |
|
Blåbærsuppe m/kam.junker |
||||
Søn |
24. |
|
Forl. Vildsvinekam i |
Vildtsauce |
Kartofler, grønsager |
|
Trifli med frugter |
||||
Ma. |
25. |
|
Krebinet kalv/svin |
Skysauce |
Kart, klostergrønt |
|
Kalvekødssuppe m/boller |
||||
Ti. |
26. |
|
Pasta Carbonara |
|
Tomat salat |
|
Blommegrød m/fløde |
||||
On. |
27. |
|
Dampet fiskefilet |
Rejesauce |
Kartofler, grønsag |
|
Fløderand m/sauce |
||||
To. |
28. |
|
Bøf Stroganoff |
|
Kart. mos, grønt |
|
Roulade m/ flødeskum |
||||
Fr. |
29. |
|
Fars med peber svin |
Krydder sauce |
Kartofler, pesto tomat |
|
Sveskegrød m/fløde |
||||
Lø. |
30. |
|
Hakkebøf i |
Flødesauce m/løg |
Stegt kartofel, rosenkål |
|
Leg. kartoffelsuppe m/bacon |
||||
Sø. |
31. |
|
Kotelet i svin |
Rødvinssauce |
Kartofler, salat |
|
Ymerfromage m/ saftsovs |